Fontys zoekt schoonmaakdiensten voor 23 onderwijsgebouwen

Schoonmaken

Fontys zoekt een bedrijf dat schoonmaakdiensten kan leveren voor alle onderwijslocaties in Nederland. In Limburg gaat het om de locaties Venlo en Sittard die samen met Tilburg geclusterd zijn. De minimale omzet eis is € 3.900.000. Het gaat om 175.000 m2 verdeeld over 23 gebouwen en het is een opdracht van 20 tot 24 miljoen euro voor beide percelen. Het Limburgse perceel heeft een waarde van 11 tot 12 miljoen (inclusief Tilburg).

Schoonmaakonderhoud

Opdracht omschrijving: Aanbestedende Dienst wenst resultaatgericht schoonmaakonderhoud voor de dagelijkse werkzaamheden. Periodieke werkzaamheden dienen op handelingenbasis te worden uitgevoerd. De opdracht wordt in 2 percelen aanbesteed.

Resultatencontract

Met de winnende inschrijvers wordt een resultatencontract gesloten met een gedefinieerde minimale kwaliteit. De schoonmaakwerkzaamheden vinden op de diverse locaties van de Aanbestedende Dienst plaats.

De gebouwen staan verspreid over Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Venlo en Sittard. De gebouwen bevatten onder meer onderwijsruimtes, kantoorruimtes, laboratoria, restaurants en sportzalen. Er is sprake van zowel monumentale als nieuwbouwpanden.

Bron/informatie: www.wijlimburg.nl

Reageren?