Satino Black bij VVV-Venlo

Satino Black - VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft gekozen voor een duurzame toiletgang. De toiletruimten van de voetbalclub zijn voorzien van Satino Black zeep, toilet- en handdoekenpapier met bijbehorende dispensers.

Het hygiënisch papier – geproduceerd door Van Houtum uit Swalmen –  is gemaakt van 100 procent oud papier en volledig onschadelijk voor mens en milieu.

Duurzaamheid

“VVV-Venlo wil haar maatschappelijke ambities waarmaken en hecht veel waarde aan duurzaamheid”, stelt commercieel directeur Marco Bogers van VVV-Venlo. “Binnen onze organisatie is bewustzijn en betrokkenheid als het gaat om duurzaamheid. Door een partnership aan te gaan met Van Houtum op het gebied van toiletinrichting laten we zien een actief duurzaamheidbeleid te voeren. Voor onze eigen mensen, maar zeker ook voor onze bezoekers in het stadion.”

Van Houtum

“Naast spelers en bezoekers profiteert ook het milieu van de keuze van VVV-Venlo”, vult Rob Stevens, Business Developer MVO van Van Houtum, aan. “In het productieproces van Satino Black wordt relatief weinig water en energie gebruikt. Daarnaast wordt het papier CO2-neutraal en zonder schadelijke chemie geproduceerd. Door voor Satino Black te kiezen, zorgt VVV-Venlo voor een aanzienlijke water-, energie- en CO2-besparing. En nog belangrijker, dit alles wordt bereikt zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.”

Op de foto: De toiletten van de VVV-Venlo zijn voorzien van duurzaam hygiënepapier en dispensers van gerecycled plastic. Commercieel directeur Marco Bogers van VVV-Venlo (links) en Business Developer MVO Rob Stevens van Van Houtum bezegelen de overeenkomst.

Informatie: www.vanhoutum.nl

Reageren?