Visschedijk Facilitair opent haar deuren in Hengelo

Visschedijk Facilitair - nieuw pand

Visschedijk Facilitair opende vrijdag 8 februari  feestelijk de deuren van haar nieuwe locatie. Onder grote belangstelling verrichtte burgemeester Schelberg van Hengelo de openingshandeling van  het bedrijfspand  aan de Welbergweg 30.

Tijdens het officiële gedeelte reikte Rob Bongenaar, directeur Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) het OSB-keurmerk uit aan Visschedijk.

Voormalig profwielrenners Rob Harmeling en Erwin Nijboer ontroerden de gasten met een interview over Join 4 Energy.  Burgemeester Schelberg opende op een ludieke wijze de nieuwe locatie.

Om 16.30 uur klonk het bekende luchtalarm als startsein. “Visschedijk Facilitair is klaar voor de toekomst!” zo benadrukte directeur Erwin Wigbold.

Visschedijk Facilitair

Visschedijk Facilitair is een regionale, facilitair dienstverlener met een sociaal-maatschappelijke identiteit. Eind vorig jaar verhuisde het bedrijf van Oldenzaal naar Hengelo.

Het bedrijfspand aan de Welbergweg 30 is aan de binnenzijde geheel vernieuwd en gericht op de interactie met opdrachtgevers.  In het pand is o.a. een lounge gecreëerd als ontmoetingsplek voor alle medewerkers en relaties.

Alle diensten onder één dak

Voor de directie van Visschedijk Facilitair is deze nieuwe locatie een stap in de gewenste ontwikkeling van het bedrijf.  Erwin Wigbold, Hilco Kok en Gerwin Ordelmans zijn trots op het nieuwe pand: “In dit pand zijn al onze diensten gevestigd onder één dak. Deze nieuwe locatie is een showroom voor onze klanten en een huis voor onze medewerkers.
Deze plek geeft ons ruimte voor groei en ontwikkeling.”

Informatie: www.visschedijk.nl

Reageren?