ISSA/Interclean voor 6e x in Polen

ISSA-Interclean Polen

Polen staat genoteerd in de top 12 opkomende markten wereldwijd, een status die zakelijk voor veelbelovende kansen staat. Deze zesde editie van ISSA/Interclean Central & Eastern Europe (24-25-26 april 2013) omvat ongeveer 8000 m2 vloeroppervlakte.

Hogedrukreiniging

Naar verwachting zijn er meer dan 200 exposanten en een buiten demonstratiegebied, met glazenwasdemonstraties, autowasstraten en hogedrukreiniging.

De voorregistratie is beschikbaar in 4 verschillende talen en op dit moment hebben er vakgenoten uit meer dan 50 landen geregistreerd, wat het internationale karakter van deze Oost-Europese beurs benadrukt.

Conferentieprogramma

Het conferentieprogramma van ISSA en PIGC behandeld actuele onderwerpen als ‘hoe duurzaam is uw gebouw’ en ‘duurzame ontwikkeling’ en regionale informatie als verschil in certificeringen en regelgeving in de diverse landen.

Win een KLM vlucht naar Polen

Doe mee aan de Facebookactie en win een KLM retourvlucht naar ISSA/Interclean in Warsaw, Polen. ‘Like’ ons op Facebook om kans te maken op deze prijs. Meedoen aan de actie is mogelijk tot 24 februari 23.59 CET en op 25 februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Informatie: www.issainterclean.com

Reageren?