Hectas en SVS ontwikkelen lesmateriaal

Hectas

Schoonmaakbedrijf Hectas en SVS hebben samen maatwerk lesmateriaal voor de Basisopleiding Schoonmaken ontwikkeld. Het lesmateriaal is onderdeel van een gestructureerd opleidingstraject waarin Hectas de eigen werkwijze en bedrijfscultuur kan overbrengen op haar medewerkers.

Dolf Bemer, HR-directeur bij Hectas: “Wij vinden opleiden belangrijk, want wij leveren een schoonmaakproduct van kwaliteit. Dat kunnen we alleen als onze schoonmakers het vak geleerd hebben. Wij kennen het schoonmaakvak, maar opleiden is ook een vak. Daarom kiezen wij voor dé brancheopleider: SVS.”

Microvezelmethode

Deelnemers leren in de Basisopleiding Schoonmaken in zes dagdelen praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord schoonmaken volgens de microvezelmethode. In het praktische lesboek, vormgegeven in de huisstijl van Hectas, staan alle schoonmaakmethoden en -materialen zoals die bij het schoonmaakbedrijf worden ingezet.

Basisopleiding Schoonmaken

Hectas en SVS zullen gedurende drie jaar samenwerken in het opleiden van medewerkers in de Basisopleiding Schoonmaken. Jaarlijks zullen tussen de twintig à dertig groepen schoonmaakmedewerkers het maatwerkprogramma volgen.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl, www.hectas.nl

Reageren?