Nieuw servicesteunpunt en dealer Dynajet

Mechanisatie Franeker

Mechanisatiebedrijf Franeker in Franeker is vanaf heden “Dynajet hogedruk techniek” dealer en tevens servicesteunpunt in Noord-west Friesland geworden. Mechanisatie Franeker zal zoveel mogelijk de service en verkoop in deze regio behartigen. Provi BV, importeur van Dynajet, is zeer verheugd met deze samenwerking. Dit nieuwe service steunpunt draagt bij aan een optimale dekking van steunpunten door heel Nederland van dit sterke Duitse merk.

24/7 service op locatie

Snelheid, kennis van zaken en service op locatie zijn de speerpunten van de servicedienst van Dynajet/Provi. Zij biedt de klant 24/7 service op locatie door middel van 8 service steunpunten die verspreid zijn over heel Nederland. Daarnaast beschikt ze over een groot team van technici met een uitstekend uitgeruste servicebus.

Mechanisatie Franeker is al jaren een begrip in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte landbouwmachines en in het onderhoud van deze machines. In de goed geoutilleerde werkplaats helpt Mechanisatie Franeker u graag en snel. Ook voor vervangende apparatuur hebben ze goede mogelijkheden.

Meer informatie: www.provi.nl

Reageren?