GCA Schoonmaak volgt SVS-opleiding op ss Rotterdam

ssRotterdam

Een groep medewerkers van GCA Schoonmaak uit Amstelveen is eind februari gestart met de Basisopleiding Schoonmaken van brancheopleider SVS. En wel op een heel speciale locatie, namelijk het stoomschip Rotterdam.

Het stoomschip Rotterdam ligt permanent in de Rotterdamse haven en fungeert onder meer als hotel-restaurant, evenementenlocatie, uitgaansplek en werkplek. Het schip is sinds drie jaar een van de schoonmaakobjecten van GCA Schoonmaak. Vincent den Hartogh, rayonmanager bij GCA Schoonmaak: “Het toerisme en de evenementen maken het ss Rotterdam bijzonder. We hebben niet eerder op zo’n kolossale, unieke en indrukwekkende locatie schoongemaakt.”

GCA Schoonmaak maakt dagelijks de algemene ruimten, kantoren en alle toiletten op het schip schoon. Het schoonmaakbedrijf verzorgt ook de schoonmaak voor en na alle evenementen, congressen en partijen die aan boord plaatsvinden. Daarnaast reinigt GCA Schoonmaak de meeting- en boardrooms, zowel voor als na de verhuur. In de Basisopleiding Schoonmaken van SVS zullen de medewerkers leren dat alles op een praktische, veilige en ergonomisch verantwoorde manier te doen.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.gca-schoonmaak.nl

 

Reageren?