Het Mooiste Toilet van Nederland: Doe mee!

Het mooiste toilet van NL 2013

Wie wint dit jaar de prestigieuze titel “Het Mooiste Toilet van Nederland”? De tijd dat toiletten een sluitpost voor openbare gelegenheden was ligt gelukkig al heel ver achter ons. Maar er is een verschil tussen een functioneel goed hygiënisch toilet en een fantastisch mooi toilet. Voor welk toilet maak je een ommetje? Als specialist in professionele toilethygiëne organiseert 123toilet.nl dit jaar de verkiezing en zoektocht naar de nieuwe winnaar. Eerdere winnaars waren Villa Ruimzicht uit Doetinchem en Restaurant Fred in Rotterdam.

Doe mee

Elk bedrijf dat een openbaar toegankelijk toilet heeft kan meedingen naar de titel. Inschrijven kan via 123toilet.nl/mooiste-toilet.  Stuur ook een aantal foto’s in zodat de jury kan beoordelen of het toilet bezocht gaat worden door de jury. Er wordt naast bereikbaarheid, hygiëne en functionaliteit gekeken naar uitstraling, design en beleving. Er zijn aan de deelname geen kosten verbonden.

Gouden Kraan

Alle deelnemers maken kans op de titel en de uitreiking van De Gouden Kraan. De jury zal beoordelen vanuit een brede expertise binnen de Horeca en schoonmaak: Bas van der Putten, HotelloTop (Horeca-Hotel), Sander Ekhart, MTS-Europroducts (Toilethygiëne), Jasper van Roon, Freshweb.nl (Horeca-Groothandel), en Michael Bartelet, 123toilet.nl (Schoonmaak-Groothandel). Medio maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

Reageren?