CWS Nederland heeft nieuwe website

CWS nieuwe website

De geheel nieuwe website van CWS Nederland is online. In samenwerking met het hoofdkantoor CWS-boco International GmbH  was op 18 februari de aftrap in Nederland.  In een later stadium volgen ook de andere landen waar CWS actief is.

Het is een frisse, moderne en vooral overzichtelijke online omgeving geworden waarop meer dan alleen de aspecten over sanitaire dienstverlening en producten de revue passeren.  Deze nieuwe website is klant- en oplossingsgericht en laat opnieuw zien dat CWS niet stil zit en zich blijft ontwikkelen.

Online platform

De bezoeker van www.nl.cws.com krijgt via de homepage meteen al veel informatie en kan van daar uit eenvoudig zijn/haar weg vinden, aldus het bedrijf. Alle online platformen van CWS; de webshop, MKB desk en matdesigner, kunnen via de homepage eenvoudig worden gevonden.

Handoekrollen

Daarnaast geeft de website antwoorden op verschillende facilitair gerichte vragen en kunnen bezoekers gegevens achterlaten met het verzoek om contact op te nemen. Men vindt er o.a. praktische instructies over het vervangen van handdoekrollen en het verwisselen van zeepflacons.

Ook is op de website algemene informatie over CWS, een link naar haar vacature site en informatie over het duurzaamheidsbeleid van CWS te vinden. Op de website bevinden zich referenties van klanten en wordt het productaanbod van CWS overzichtelijk weergegeven.

Informatie: www.nl.cws.com

Reageren?