Schoonmaakbedrijf Asko krijgt OSB-Keurmerk

Marcel Bellis en Harry Neuteboom (Asko)

ASKO Schoonmaak- en bedrijfsdiensten ziet haar al 41- jarige betrouwbare dienstverlening bekroond worden met het OSB Keurmerk.

Eigenaren Marcel Bellis en Harry Neuteboom zijn trots:“Dit bevestigt onze goede naam bij onze klanten en bij onze werknemers”. ASKO Schoonmaak- en bedrijfsdiensten doet er alles aan om haar klanten te geven wat zij verwachten en te doen wat zij haar klanten belooft. Maar dat kan niet zonder goed, betrouwbaar en gemotiveerd personeel. Daarom staat goed werkgeverschap in een hoog vaandel. Dat komt de kwaliteit van de dienstverlening ten goede en de klanten kunnen vrijwel altijd rekenen op dezelfde betrouwbare schoonmaker. De gezamenlijke passie voor schoonmaken loopt als een rode draad door het bedrijf heen. Met bijna 100 medewerkers en ruim 40 jaar ervaring is ASKO- schoonmaak- en bedrijfsdiensten 1 van de toonaangevende schoonmaakbedrijven in Noord-Holland.

Informatie: www.asko-schoonmaak.nl

Reacties

Één reactie op “Schoonmaakbedrijf Asko krijgt OSB-Keurmerk”

  1. Bert15 maart 2013 om 14:07

    ASKO,
    Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van jullie OSB keurmerk. Professionaliteit en betrouwbaar in het maken van afspraken, dat is ASKO.

    met vriendelijk groet,

    Turnkeyworld

Reageren?