Caroline van Nieuwkerk directeur HR bij ISS

ISS - Caroline van Nieuwkerk

Per 1 april 2013 start Caroline van Nieuwkerk als HR directeur bij ISS in Nederland. Caroline volgt hiermee Norma van den Berg op die de functie van HR directeur combineerde met haar functie als directeur Legal.

Maarten van Engeland: “Binnen ISS is besloten dat HR en Legal twee specifieke aandachtspunten moeten worden. Dat betekent dat Norma van den Berg verantwoordelijk blijft voor alle juridische zaken in haar functie als directeur Corporate Legal & Labour Affairs.”

Caroline van Nieuwkerk

 

“De functie van HR directeur wordt per 1 april ingevuld door Caroline van  Nieuwkerk. Ik ben heel blij met haar aanstelling en ik ben ervan overtuigd dat we met Caroline de juiste persoon voor deze functie hebben gevonden”.

Caroline heeft een brede HR-ervaring opgedaan bij bedrijven als KPN, MCI Worldcom, NextiraOne en Microsoft. De afgelopen 5 jaar heeft Caroline gewerkt als HR director bij DTG (De Telefoongids). Initieel is zij verantwoordelijk geweest voor de samenvoeging van de Gouden Gids en De Telefoongids en daarna is zij verantwoordelijk geweest voor het people stuk van de transformatie van het bedrijf van print naar aanbieder van online marketing services.”

Voorspoedige toekomst

“In de gesprekken die ik de laatste tijd heb gevoerd bij ISS heb ik steeds een goed gevoel gehad bij de mensen die ik ontmoette en de uitdaging die voor ons ligt. Mensen zijn bij ISS cruciaal voor het succes en resultaat bij onze klanten en ik vind het fantastisch om daar vanuit mijn HR professie en ervaring in bij te kunnen dragen. Ik kijk er naar uit om met elkaar te werken aan een voorspoedige toekomst voor ISS,” aldus Caroline van Nieuwkerk.

Informatie: www.nl.issworld.com

Reageren?