Facilicom introduceert www.facilitairspecialist.nl

Facilicom Services Group

Facilicom Facility Solutions (FFS), onderdeel van Facilicom Services Group lanceerde op vrijdag 8 maart een nieuwe website www.facilitairspecialist.nl. Op deze nieuwe site zijn flexibel inzetbare facilitair specialisten terug te vinden, die hun kennis en kunde beschikbaar stellen voor een grote verhuizing, de reorganisatie of revitalisatie van een facilitaire organisatie of voor het verregaand integreren van alle soft en hard facilities binnen een organisatie.

‘Als FFS-zijde zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om onze diensten perfect aan te laten sluiten bij de vraag van de markt.’, zegt Philip van Beveren, commercieel directeur van Facilicom Facility Solutions.

‘Wij menen met deze site een perfecte oplossing gevonden te hebben om onze kennis en ervaring van onze projectmanagers op een goede manier te ontsluiten’.

Facilicom Facility Solutions

Facilicom Facility Solutions heeft alle specialismen samengebracht in vier adviesgroepen: Flex FM, Performance Improvement, Huisvesting en Transitie & Implementaties. ‘Zo heeft de potentiĆ«le opdrachtgever snel inzicht in wie de beste projectmanager voor de klus is en of deze snel tot zijn of haar beschikking kan staan’, besluit Philip van Beveren.

Informatie: www.facilitairspecialist.nl

Reageren?