WSW-bedrijf zoekt projectleider Schoonmaak

Permar WSW-bedrijf

Permar in Ede verzorgt als WSW-bedrijf de uitvoering van de Wet Sociale Werkvoorziening voor de gemeenten Ede, Wageningen, Scherpenzeel, Barneveld en Renkum. Voor de afdeling schoonmaak zijn wij op zoek naar een fulltime projectleider. Deze is verantwoordelijk voor het beheren van klantrelaties en het uitbouwen van de omzet van de afdeling schoonmaak.

Naast werkplekken voor WSW geïndiceerde medewerkers biedt Permar werkplekken voor re-integratietrajecten aan een brede doelgroep die de onderkant van de arbeidsmarkt uitmaakt.

Het bedrijfsonderdeel Groen & Schoon bestaat uit de afdeling groenvoorziening, kwekerij en schoonmaak. De afdeling schoonmaak draagt zorg voor het schoonhouden van gebouwen. Het gaat hierbij om gebouwen van Permar maar ook van externe opdrachtgevers, zoals scholen en woningcorporaties.

Binnen de afdeling schoonmaak werken ongeveer 70 medewerkers. De afdeling heeft de ambitie om de komende jaren verder door te groeien in zowel omzetvolume als professioneel handelen.

Projectleider Schoonmaak

Voor de afdeling schoonmaak zijn wij op zoek naar een fulltime Projectleider:

De projectleider schoonmaak  is verantwoordelijk voor het beheren van klantrelaties en het uitbouwen van de omzet van de afdeling schoonmaak. Hij gaat op zoek naar samenwerkingsverbanden en probeert hierbij de doelstelling om onze medewerkers naar buiten te plaatsen te realiseren.

Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de voormannen en medewerkers binnen de afdeling die werkzaam zijn op diverse locaties. Hij draagt zorg voor het ontwikkelen van de medewerkers.

Tevens vervult de projectleider diverse personele taken o.a. personeelsplanning, ziekteverzuimbegeleiding, functionerings,-, beoordelings,- en ontwikkelgesprekken.

Wij stellen de volgende functie-eisen:

  • MBO + niveau in een relevante richting
  • Meerdere jaren ervaring als leidinggevende
  • Relevante ervaring in een professionele werkomgeving binnen de schoonmaakbranche
  • Ervaring in het aannemen en calculeren van nieuwe projecten
  • Coachende stijl van leidingeven, empatisch vermogen en affiniteit met de doelgroep
  • Beschikken over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
  • Overtuigende en besluitvaardige persoonlijkheid
  • Humor en enthousiasme

Uw interesse gewekt?

Wij bieden u een prettige en collegiale werksfeer in een veranderende organisatie. De aanstelling geschiedt voor één jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. van Verseveld, bedrijfsleider Groen & Schoon, telefoon 06-22412481. Uw sollicitatie met CV kunt u voor 17 april 2013 richten aan Permar WS, t.a.v. mevrouw M.M. Elshof, personeelsadviseur, Postbus 350, 6710 BJ te Ede of per e-mail pz@permar.nl.

Reageren?