Manitou waardeert inzet Collé Rental & Sales

Manitou Award Collé Rental Sales

Collé presteerde in 2012 zeer sterk met starre- en roterende verreikers van Manitou. Collé Rental & Sales, met vestigingen in Nederland, Duitsland en België, is door Manitou Benelux gewaardeerd met een Award voor de best behaalde verkoopresultaten in 2012. De Award is een beloning voor de inspanningen die Collé heeft gedaan voor Manitou.

Vanaf 2005 heeft Collé diverse Awards van Manitou ontvangen. Ondanks de veranderde markt vanwege de economische situatie, waardoor bedrijven investeringen uitstellen, heeft Collé in 2012 sterk gepresteerd binnen diverse productgroepen van Manitou. Collé noteerde in de productgroepen roterende en starre verreikers een nummer 1-positie. In de categorieën ruwterrein heftrucks en hoogwerkers noteerde Collé ook een hoge positie. Binnen het verkoopprogramma van Collé zijn de Manitou producten (nieuw en gebruikt) uit voorraad leverbaar. Daarnaast heeft Collé ruim 20 jaar ervaring met het merk Manitou en beschikt Collé over de nodige kennis van zaken over de Manitou machines. Collé verzorgt ook de service, keuringen, onderhoud en zelfs trainingen rondom de Manitou producten. Deze combinatie van services maakt Collé een belangrijke partner voor Manitou in de Benelux.

4-sterren Manitou-dealerschap

Een van de belangrijkste punten voor het opnieuw behaalde succes zijn het hoge service- en onderhoudsniveau welke Collé verleent aan de eindgebruikers van Manitou. De door Manitou toegekende 4-sterren dealerkwalificatie, bevestigt dit. Manitou beoordeelt haar dealers periodiek op diverse punten en vertaalt deze in een sterren waardering. In 2011 heeft Manitou de hoogst haalbare beoordeling (4 sterren) aan Collé toegewezen. Deze beoordeling houdt o.m. in dat de werkplaats, opleidingen en de organisatie van Collé door Manitou als zeer goed gewaardeerd zijn. Wederom een belangrijke reden om voor Collé te kiezen als partner wanneer het om Manitou gaat.

Het volledig Manitou assortiment, van (ruw-terein)heftruck tot en met de zwaarste starre (MHT 10225) en roterende verreikers (MRT 3050), is (nieuw en/of gebruikt) beschikbaar binnen het uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment van Collé Rental & Sales. Uiteraard beschikt Collé ook over de nieuwste Manitou producten, zoals de Manitou 280TJ welke verkozen is tot product van het jaar 2012 in de categorie zelfrijdende hoogwerkers.

Informatie: www.colle.eu

Reageren?