Derde Nationaal Integratiediner op 10 oktober 2013

Nationaal Integratie Diner

Na 500 deelnemers in 2011 en 7.000 in 2012 naar 15.000+ in 2013

De derde editie van het Nationaal Integratiediner zal plaatsvinden op 10 oktober 2013, de dag van de duurzaamheid. Medewerkers van initiatiefnemer Asito en honderden andere organisaties zullen op deze dag voor elkaar koken en met elkaar in contact komen met als verbindend thema ‘eten’.

Het Nationaal Integratiediner (www.nationaalintegratiediner.nl) heeft als doel om mensen te verbinden om zo de samenwerking te verbeteren en meer begrip voor elkaar te kweken. Om dit te symboliseren is de volgende optelsom bedacht: Verschillen vieren + mensen verbinden = kansen benutten.

Ron Steenkuijl, directielid van Asito: De eerste twee edities van het Nationaal Integratiediner waren een succes. Afgelopen jaar deden meer dan 7.000 mensen mee op meer dan 1.000 locaties door heel Nederland. Onder de deelnemende organisaties waren Ernst & Young, Schiphol, gemeente Rotterdam en Nationale Nederlanden. Alle organisaties die verbinding willen leggen tussen hun medewerkers of met hun zakelijke relaties kunnen gratis meedoen aan dit initiatief.’

Het Nationaal Integratiediner organiseert in april en juni informatiebijeenkomsten op 10 locaties door heel Nederland. Via de website kunnen organisaties zich gratis en vrijblijvend aanmelden voor één van deze bijeenkomsten.

Reageren?