Buzil heeft nieuwe manager R & D

Rauch Thomas

Na bijna 40 jaar in de onderneming te hebben gewerkt, draagt mevrouw Gudrun Wagner met een lach en een traan de leiding voor research & development in maart over aan haar opvolger: dhr. Dr. Thomas Rauch.

Gudrun Wagner is destijds vanaf nul begonnen en heeft samen met haar echtgenoot Reinhard het buzil labo stuk voor stuk opnieuw opgebouwd. De ontwikkeling en de opstelling van methoden voor het onderzoek, de productie van reinigingschemicaliën en wassen vormden steeds weer interessante uitdagingen tijdens haar werk. Nu geeft ze de fakkel van haar levenswerk officieel door aan dhr. Dr. Thomas Rauch. Ze zal hem en het complete team nog begeleiden tot het einde van het derde kwartaal in 2013.

Dr. Thomas Rauch

Nadat Dr. Thomas Rauch (52) zijn studie chemie had beëindigd en vervolgens was gepromoveerd in het vak fysische chemie, was hij werkzaam in leidinggevende functie’s in verschillende ondernemingen voor medische techniek en analytische meetapparaten. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en de kwaliteit van zijn werk. In zijn laatste functie was hij CEO van de techniek bij Krüss Wissenschaftliche Laborgeräte GmbH. Als specialist op het vlak van de grensvlak-, oppervlak- en ook schuimanalyse introduceert hij nu zijn ervaring in de ontwikkeling van reinigingsmiddelen en wassen. „buzil onderhoudt het contact met zijn klanten en biedt kwaliteit. Voor deze beide zaken wil hij zich bij buzil gaan inzetten”.

Informatie: www.buzil.com

Reageren?