Microvezeldoek Wecoline krijgt Nordic Ecolabel

Wecoline-Nordic-Ecolabel-11

Wecovi heeft het Nordic Ecolabel toegewezen gekregen voor haar Wecoline gebreide microvezeldoeken. Dit betekent dat het productieproces van de microvezel doek voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gezondheid, milieu en klimaat.

Het certificaat is toegekend door het Nordic Council of Ministers. Klanten kunnen met de keuze voor de Wecoline microvezeldoek, invulling geven aan het MVO beleid van hun organisatie.

Met de toekenning van het certificaat behoort Wecovi tot een selecte groep organisaties waarvan het productieproces voldoet aan strenge voorwaarden. Daarbij staan afvalwaterbeheersing en spaarzaam gebruik van de juiste chemicaliƫn voorop. Het wereldwijd erkende keurmerk benadrukt tevens de hoge kwaliteit van de Wecoline microvezeldoek.

Kwaliteitsgarantie

Het Nordic Ecolabel waarborgt duurzaamheid in brede zin. Naast criteria op het gebied van gezondheid, milieu en klimaat gelden er voor het product hoge kwaliteitseisen. Zo is de Wecoline microvezel doek voor de certificering getest op kleurechtheid, krimpvastheid en slijtage. Daarmee is ook de lange levensduur van het product gegarandeerd. Wecovi is trots op de erkenning en kijkt uit naar verdere certificering van producten in het assortiment van reinigingsmaterialen.

Meer informatie: www.wecoline.com

Reageren?