Collé volgens Palfinger ‘Best Business Partner 2012’

Colle Best Business Partner Palfinger

Collé Rental & Sales, importeur en dealer voor Palfinger in Nederland, is door Palfinger benoemd tot “Best Business Partner 2012”. Reden voor deze unieke onderscheiding is de bijdrage die Collé Rental & Sales heeft geleverd rondom het merk Palfinger.

Sterke ontwikkeling van het merk Collé

Stephan Kulawik, Managing Director van Palfinger Platforms GmbH is zeer tevreden met Collé als Beste Business Partner. Kulawik: “Collé Rental & Sales is een professionele onderneming die, in een moeilijke tijd binnen een veranderlijke markt, de uitdaging met sterk ondernemingsschap en durf aangaat. Het bedrijf Collé Rental & Sales is niet bang om te investeren in moeilijke tijden en heeft zich daarom de afgelopen jaren sterk ontwikkeld.”

Het afgelopen jaar heeft Collé diverse Palfinger-autohoogwerkers geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Enkele voorbeelden zijn de P300KS, de P210BK en de P260B, waarvan Collé meer dan 50 stuks in ontvangst heeft genomen voor zowel haar verhuur- als verkoopassortiment. Naast de autohoogwerkers verzorgt Collé diverse productgerelateerde diensten zoals service, onderhoud en keuringen aan de autohoogwerkers. Ook beschikt Collé over onderdelen en de benodigde apparatuur voor het uitvoeren van reparaties. Bij reparaties levert Collé ook een vervangende autohoogwerker, zodat men altijd kan doorwerken. Daarnaast investeert Collé constant in de opleiding van haar personeel en in de nieuwste technologieën en diensten.

Inspirerend voorbeeld

Kulawik: “Collé is erin geslaagd om in een korte termijn het volledige Palfinger-pakket voor Nederlandse klanten beschikbaar te maken. Daarmee is Collé een voorbeeld voor andere distributeurs binnen onze organisatie. Als Palfinger zijn we er trots op een partner te hebben die zich volledig inzet voor ons merk, de markt en de klanten!”

Naast bovengenoemde Palfinger modellen levert Collé alle autohoogwerkers uit het assortiment van Palfinger. Recent heeft Collé de Palfinger P140V, waar de is hoogwerker geplaatst op een kleine transportwagen, op de Nederlandse markt geïntroduceerd. De P140V combineert werkplaats, magazijn, kantoor en een werkplatform met een werkhoogte van 14 meter in één. Daarnaast voert Collé een succesvol en innovatief Re-Rent concept waarin autohoogwerkers van Palfinger, met een werkhoogte van 14 tot 103 meter, worden aangeboden voor wederverhuurders in heel Europa.

Meer informatie: www.colle.eu

Reageren?