Geslaagde open dagen Blue Wave Shop

Blue Wave Shop

Blue Wave, leverancier van reinigingssystemen, sanitaire voorzieningen en hotel supplies werd donderdag 21 maart en vrijdag 22 maart bezocht door zo’n 100 relaties ter gelegenheid van de open dagen van de nieuwe Blue Wave Shop.

In dit Facility Trade & Service Center was er voor  belangstellende de mogelijkheid kennis te maken met een brede selectie van het assortiment en aantrekkelijke innovaties in de branche.

Machines testen

Door te kijken naar behoeftes van opdrachtgevers is na een intensief traject de Blue Wave Shop tot stand gekomen. Door middel van kijken, ervaren, ruiken en proeven konden belangstellenden tijdens de open dagen kennismaken met diverse innovaties.

Er was, naast diverse proeverijen, onder andere gelegenheid machines te testen middels een geluids- en luchtstroommeting. Men kon geuren beleven, koffie proeven en automaten testen, advies krijgen en berekeningen maken op de grote touch screens aan de hand van de jarenlange opgedane kennis van Blue Wave.

Glazenwassersmaterialen

Belangstellenden konden glazenwassersmaterialen testen op een groot raam, eigen bedrijfskleding ontwerpen op een speciale App en diverse sanitaire systemen uittesten.

“Met dit concept willen we onderscheidend zijn”, aldus Ferry van Sluijters, directeur van Blue Wave. “Opdrachtgevers kunnen in de Blue Wave Shop vele producten en aansprekende innovaties testen en beoordelen, waardoor men beter  inzicht krijgt in de verschillende  mogelijkheden en daardoor een weloverwogen keuze kan maken.”

Schoonmaakbedrijven

In combinatie met de speciaal ontwikkelde App’s krijgt de klant meteen inzicht in het kostenniveau voor zijn specifieke organisatie. Naast de landelijke opdrachtgevers  wil Blue Wave zich met deze shop met name  richten op regionale schoonmaakbedrijven waarbij medewerkers van deze bedrijven,  onder het genot van een kop je koffie en een krantje,  zijn benodigdheden schoonmaakmaterialen voor die dag mee kan afhalen.

ISO 14001 certificaat

Het bedrijf in Zutphen behaalde in 2012 het ISO 14001 certificaat, dus zijn er in de Blue Wave Shop ook veel producten en diensten te vinden die bijdragen aan duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ferry van Sluijters spreekt van geslaagde open dagen: “Wij hebben deze dagen een impressie kunnen geven van onze mogelijkheden en zullen ontwikkelingen en innovaties op de voet blijven volgen en hieraan een beleving koppelen in de Blue Wave Shop. De Blue Wave Shop is bron van inspiratie en draagt bij aan het bewust  maken van keuzes van de verschillende mogelijkheden.”

Informatie: www.bluewave.nl

Reageren?