Forbo organiseert Cleanroom Innovation Seminar

Colerex van Forbo Flooring in farmaceutische cleanroom

Forbo Flooring en zeven andere bedrijven, die voorop lopen in het creëren van innovatieve oplossingen voor cleanrooms, organiseren op 16 april aanstaande het Cleanroom Innovation Seminar in de High Tech Campus te Eindhoven.

Het thema van de bijeenkomst luidt: ‘Pharma meets Semiconductor’. Het doel van het seminar is kennis delen over high-tech en farmaceutische cleanrooms. Wat zijn de verschillen in eisen en wat de overeenkomsten?

Het programma van de dag begint om half tien en duurt tot ongeveer vier uur. Koen Kodde van Synthon en Ronald Schlundt Bodien van EGM architecten zijn twee van de in totaal vijf aansprekende sprekers. Forbo zal onder andere haar Colorex vloeroplossingen demonstreren. Colorex is een zeer ingenieuze vloer die aan meer dan alle eisen voldoet en die dus zonder probleem in beide type cleanrooms kan worden toegepast.

Naast Forbo Flooring bestaat het Cleanroom Innovation platform uit Dastex, Initial, Hago, Lighthouse, Kalibra Cofely, Lycalux en Micro-Serve. Via Cleanroom Innovation hebben gebruikers en ontwerpers toegang tot het allernieuwste op het gebied van cleanroom design, cleanroom technology, cleanroom systems, cleanroom producten en cleanroom cleaning.

Meer informatie: www.cleanroominnovation.com.

Reageren?