Effektief Groep organiseert actie ‘Schoonste van Groningen’

Effektief Groep organiseert actie ‘Schoonste van Groningen’

Omdat schoonmaakbedrijf Effektief Groep alle bedrijven in Groningen een schone werkomgeving gunt, is vandaag op vier Groningse bedrijven- en kantorenterreinen al het zwerfafval opgeruimd.

Meerstad, Eemspoort, Corpus den Hoorn Zuid en Leeksterveld in Leek kregen vandaag een opgeruimde buitenruimte aangeboden.

Met een duidelijk herkenbaar team van vier mensen gaat Effektief Groep de bedrijven- en kantorenterreinen af om bekers, blikjes, sigarettenpeuken, verpakkingen en ander zwerfvuil op te ruimen. Per terrein worden enkele uren uitgetrokken. Deze feel-goodactie is vrijblijvend en kosteloos voor de bedrijven en kantoren.

Schone omgeving werkt prettiger

Een schone omgeving werkt altijd prettiger. En dat wil Effektief Groep faciliteren. Ook vanuit milieuperspectief vindt het schoonmaakbedrijf het belangrijk dat de buitenruimten opgeruimd zijn. Effektief Groep staat voor duurzaamheid en hekelt het zwerfafval dat in veel gevallen niet door de natuur zelf afgebroken kan worden.

Nog niet alle bedrijven in Groningen kennen Effektief Groep en daar moet met de actie ‘Schoonste van Groningen’ verandering in komen.

Effektief Groep is een middelgroot, allround schoonmaakbedrijf dat van aanpakken weet. Tot de klantenkring behoren veel kantoren, bedrijven in de zakelijke dienstverlening, zorginstellingen, scholen en overheden.

Het werkgebied beslaat de noordelijke provincies en de Randstad. Van oudsher is het hoofdkantoor gevestigd in Groningen.

Informatie: www.effektiefgroep.nl

Reageren?