ISS en Siemens breiden samenwerking uit

René van der Aa (Siemens) en Jerry van Ulden (ISS)

ISS Integrated Facility Services (IFS) en Siemens Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. ISS IFS gaat voor de drie vestigingen van Siemens; Hengelo, Den Haag en Zoetermeer, de schoonmaakdiensten, de catering, de beveiliging en de receptietaken verzorgen. ISS voert al jaren de schoonmaakwerkzaamheden van de vestiging in Hengelo uit.

“Ondanks dat het proces bij Siemens gestart was als single service sourcing, hebben we Siemens ervan kunnen overtuigen dat het bundelen van deze diensten bij ISS de meest optimale oplossing is. Ook onze benadering voor het overnemen van de Siemens medewerkers heeft geleid tot een keuze voor ISS. Dit contract met deze aansprekende opdrachtgever onderschrijft de sterke positie die ISS heeft in de markt voor geïntegreerde FM dienstverlening. We zijn er trots op de komende jaren met Siemens invulling te mogen geven aan het nog verder verbeteren van het ondersteunen van Siemens’ kernactiviteiten”, aldus Jerry van Ulden van ISS.

“ISS had zich echt verdiept in onze organisatie en doelen. ISS liet zien dat er een match was tussen de twee bedrijven. Dit gaf vertrouwen. Het wordt een stuk gemakkelijker als je een partner hebt die proactief is en met voorstellen komt voor de manier waarop we de ondersteuning van de core business kunnen verbeteren”, aldus René van der Aa van Siemens.

Meer informatie: www.nl.issworld.com

Reageren?