VSR Concurrent strijdt voor betaalbare kwaliteitsverbetering

VSR Concurrent strijdt voor betaalbare kwaliteitsverbetering

Vanuit het principe “meten is weten” ontwikkelde al meer dan een kwart eeuw geleden de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) het Kwaliteit Meet Systeem VSR. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een volwassen markt waarin stichting, vereniging, opleidingscentrum en diverse schoonmaakadviseurs en -makelaars, maar ook schoonmaakdienstverleners en honderden zo niet duizenden schoonmaakprofessionals dagelijks bezig zijn met het meten van schoonmaakkwaliteit.

Als specialist in het meten van facilitaire prestaties heeft méét zich nu ook strijdbaar getoond in deze markt van het meten van schoonmaakkwaliteit. Met een heldere propositie, de laagste prijs en een bewezen aanpak, introduceert méét dé VSR Concurrent.

Vanaf heden is het mogelijk om werkelijk objectief VSR metingen uit te laten voeren door Facilitaire Professionals tegen de laagste prijs en binnen de gehele Benelux. Omdat méét zich alleen toelegt op het meten en niet op adviesdiensten kan de eindgebruiker zich verzekeren van een objectief oordeel over de schoonmaakkwaliteit. Het inzicht van een VSR meting maakt sturen en kwaliteitsverbetering mogelijk. Door de laagste prijsgarantie worden VSR metingen toegankelijk voor elke organisatie.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave? Kijk dan eens op www.vsrconcurrent.nl of www.meet.nl  of neem contact op met één van onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam of Brussel via 0703857939.

Reageren?