Collé ontvangt 1e hoogwerkers van H.A.B.

Colle-HAB

Collé Rental & Sales, met vestigingen in Nederland, Duitsland en België, voegt de rupstelescoop-hoogwerker TR16JD van H.A.B. toe aan haar omvangrijke verhuur- en verkoopassortiment. De order is het eerste resultaat van het door Collé verworven H.A.B.-importeurschap in de Benelux. 10 modellen van de TR16JD, geproduceerd in de H.A.B.-fabriek in Kronau, worden verspreid over de filialen van Collé en direct uitgeleverd aan enkele klanten.

De TR16JD van H.A.B. is een compacte rupstelescoophoogwerker met een zeer hoge terreinvaardigheid op ruw terrein. De werkhoogte van 16 meter, het groot zijdelings bereik van 13 meter én de beweegbare jib maken flexibel werken op hoog niveau mogelijk. Daarnaast rijdt de TR16JD op volle hoogte, waardoor snel en efficiënt gewerkt kan worden op locatie. Uniek aan al de producten van H.A.B. is het modulair opbouwbaar werkplatform. In zeer korte tijd kan een 5 meter breed werkplatform (hefvermogen 250kg) of een 2 meter breed werkplatform (hefvermogen 400kg) gerealiseerd worden. De hoogwerker beschikt over een eenvoudige bediening en een joystick besturing waarmee de machine zeer nauwkeurig bestuurd kan worden.

H.A.B. produceert verschillende special-hoogwerkers, zoals schaarhoogwerkers (elektro en diesel), knik-telescoop-hoogwerkers en (rups-) telescoophoogwerkers, met werkhoogtes van 6,50 tot 35 meter. De producten van H.A.B. zijn doordacht ontworpen en voorzien van een hoogwaardige afwerking. Speciaal voor Collé Rental & Sales produceert H.A.B. diverse special hoogwerkers, waaronder de TR16JD. Daarnaast start H.A.B. met de productie van andere modellen welke binnenkort toegevoegd worden aan het uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment van Collé Rental & Sales.

Om aan de stijgende vraag van haar klanten te kunnen voldoen, worden regelmatig nieuwe machines ingekocht door Collé. Hierbij wordt zowel in de breedte als in de diepte van het assortiment geïnvesteerd. Naast de hoogwerkers van H.A.B. zijn de Manitou 280TJ, de Palfinger P140V en JLG1500SJ enkele voorbeelden van recente investeringen. Op dit moment biedt Collé Rental & Sales een zeer breed assortiment van hoogwerkers aan, met werkhoogtes tot maar liefst 103 meter.

Bauma 2013

Het merk H.A.B. presenteert haar volledig assortiment op de Bauma in München (15 t/m 21 April 2013. Standnr. F11.1102/1). Ook Collé, zal aanwezig zijn op de stand van H.A.B.. De specialisten van Collé hebben een brede ervaring en kennis over de H.A.B.-hoogwerkers en geven een onafhankelijk advies.

Meer informatie: www.colle.eu/

Reageren?