Vendor feliciteert Willemsen

Op 30 april 2013 bestaat Willemsen Schoonmaak uit Enschede, één van de oudste dealers van Vendor, 75 jaar. Al sinds de oprichting is Willemsen dealer van de toilethygiëne producten van Vendor. Vendor feliciteert Willemsen met haar jubileum.

“Als partner van Vendor nemen wij de visie over dat de toiletbezoeker op elk moment moet kunnen beschikken over toiletpapier, zeep en handdroging. Daarnaast vinden ook wij hygiëne, orde en netheid natuurlijk belangrijke criteria voor de toiletbezoeker.” aldus Theo Willemsen jr.

Goederen die bij Vendor vóór 14.00 uur besteld worden, zijn de volgende dag al in huis. Dit sluit naadloos aan op de 24-uursservice van Willemsen. Samen zorgen Vendor en Willemsen voor een continue representatieve toiletruimte waar gasten en medewerkers zich thuis voelen. Zonder dat de klant er omkijken naar heeft.

MVO

Ook op het gebied van MVO zitten Vendor en Willemsen op één lijn. Beiden vinden het belangrijk om naast het streven naar winst ook rekening te houden met het effect van hun activiteiten op het milieu en oog hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten de organisatie. Willemsen: “We willen een bijdrage leveren aan een maatschappij die ook mogelijkheden biedt en leefbaar blijft voor de volgende generatie”.

Over Willemsen

Al sinds 1938 biedt Willemsen Schoonmaak méér dan alleen schoonmaak onderhoud. Denk hierbij glasbewassing, tapijtreiniging en gevelreiniging. Sinds twee jaar maken de volgende twee bedrijven ook deel uit van de Willemsen Groep: Thema beveiliging voor beveiligingsdiensten en Kiwi Personeelsgroep voor uitzenden, detachering en payrolling. Willemsen: “We zijn er trots op dat we deze mijlpaal hebben bereikt. Mede dankzij het vertrouwen van onze relaties en onze medewerkers hebben we dit 75-jarig jubileum en deze groei kunnen realiseren.”

Over Vendor

Vendor, vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne, levert haar concepten in meer dan 30 landen. Zowel de automaten als de verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, geheel conform ISO 9001 en 14001. Vanuit regionale servicedepots bedient Vendor dagelijks vele duizenden klanten met een hoogwaardige en stipte dienstverlening.

Meer informatie:

Reageren?