Proper kiest voor horizontaal toezicht

Proper Groep

In navolging op het in 2012, als eerste glazenwas & gevelreinigingsbedrijf, behaalde NEN4400-1 certificaat heeft Proper Groep wederom een onderscheidende mijlpaal behaalt, dit keer op het gebied van fiscale garantie en veiligheid voor haar opdrachtgevers.

Proper Groep heeft zich onderscheiden door het met de Belastingdienst overeenkomen van het convenant Horizontaal Toezicht, ook dit keer weer als eerste glazenwas & gevelreinigingsbedrijf in Nederland.

Horizontaal Toezicht

Horizontaal Toezicht is een vertrouwensovereenkomst tussen de Belastingdienst en Proper Groep hetgeen betekend dat er door de Belastingdienst vertrouwen is uitgesproken om met Proper Groep afspraken te kunnen maken over de fiscaliteit, dit vooraf in plaats van controles achteraf uit te voeren.

Fiscale regels toegepast

Samenwerken is hierbij het toverwoord en geeft blijk van de perfecte code om de rechten en plichten op basis van wet- en regelgeving te borgen. Het met de Belastingdienst overeenkomen van dit convenant geeft over en weer het vertrouwen in elkaar weer welke is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en transparantie waarbij de fiscale regels juist worden toegepast en uitgevoerd.

Proper Groep is trots om ook nu weer “koploper” binnen haar specialistische branche te kunnen zijn , dit keer met het verkregen vertrouwen vanuit de Belastingdienst, iets om trots op te zijn om ook dit als extra zekerheid te kunnen borgen voor onze klanten en opdrachtgevers.

Informatie: www.proper.nl

Reageren?