RGN en Klimarent starten RGN Droogtechniek

Gerard van Engelenburg (RGN) en Cor de Gans (Klimarent)

RGN en Klimarent willen met RGN Droogtechniek de markt een beter alternatief bieden voor drogen, lekdetectie en klimaat- en vochtbeheersing. 

Drogen, lekdetectie en klimaat- en vochtbeheersing

RGN Droogtechniek: Dat is de naam van het nieuwe bedrijf waarmee Reconditioneringsgroep Nederland (RGN) en Klimarent zich gezamenlijk gaan begeven op het gebied van drogen, lekdetectie en klimaat- en vochtbeheersing.

“Hiermee geven we gehoor aan de wensen van meerdere opdrachtgevers om met een concurrerend alternatief te komen voor het beperkte aantal bestaande aanbieders van deze diensten”, stellen de beide directeuren Gerard van Engelenburg (RGN) en Cor de Gans (Klimarent), die ambitieuze plannen hebben met RGN Droogtechniek .

“We willen uitgroeien tot één van de grootste spelers op deze werkgebieden en binnen drie jaar in al deze marktsegmenten een leidende positie innemen.”

Landelijk samenwerkingsverband

RGN Nederland is een landelijk samenwerkingsverband van zeven regionale reconditioneringsbedrijven met in totaal zo’n 450 goed opgeleide medewerkers verspreid over 16 vestigingen in het gehele land.

Het bedrijf werkt sinds 2005/6 hoofdzakelijk voor opdrachtgevers in de verzekeringsbranche en daarnaast in toenemende mate rechtstreeks voor bedrijven, voor wie het allerlei reinigings- en herstelwerkzaamheden verricht na calamiteiten (brand- water- en stormschades).

Klimarent

Klimarent, opgericht in 2001,is met 30 medewerkers (één van) de grootste spelers van Nederland op het gebied van drogen, koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen en stroomvoorziening. De droog- en klimaatbeheersingsspecialist heeft naast het hoofdkantoor in Oudewater vestigingen in Amsterdam, Best, Geleen, Hilversum en Rotterdam en werkt vooral voor ondernemingen in de bouw, industrie en installatietechniek.

Droogtechniek

RGN Droogtechniek, dat volledig eigendom is van (de aandeelhouders van) Klimarent zal vooralsnog haar werkzaamheden verrichten vanuit het hoofdkantoor in Oudewater. Speciaal voor de aansturing en coördinatie van de werkzaamheden is Ron Kelderman aangetrokken, die een kleine 12 jaar ervaring heeft op het terrein van droogtechniek en reconditionering.

Informatie: www.rgn.nu, www.klimarent.nl

Reageren?