Proper Groep bestaat 20 jaar

20 jaar Proper

Destijds in 1993 is Paul Raatgever als zelfstandig glazenwasser, onderaan de ladder, gestart met Proper. Dankzij de constante professionele service is Proper Groep inmiddels uitgegroeid naar een volwassen specialistisch reinigingbedrijf welke een landelijke dekking heeft, dit vanuit het hoofdkantoor te Lelystad en een viertal strategische steunpunten in den lande.

In de afgelopen 20 jaar heeft Proper Groep zich gespecialiseerd in het verzorgen van de meest uiteenlopende specialistische reinigingdiensten voor haar klanten. Van oorsprong ooit een kleine glazenwasserij die uitgegroeid is tot een specialistische totaalleverancier op facilitair gebied met als core business glasbewassing, gevelreiniging en gevelonderhoud. De sterke punten, door de klanten zeer gewaardeerd gebleken, zijn als volgt op te noemen : Persoonlijk contact en directe en korte lijnen. Een no nonsense beleid. Scherpe tarieven. Vakgeschoolde en representatieve medewerkers. En professionele kwaliteit waarbij alles, van begin tot het eind, tot in de puntjes geregeld is.

Certificaten

Proper Groep werkt landelijk rechtstreeks en business to business voor bedrijven, organisaties, gezondheid- en zorginstellingen, VvE’s, de vastgoedsector en de overheid en is tevens preferred supplier voor enkele gerenommeerde schoonmaakbedrijven en maincontractors. Proper Groep behoort inmiddels bij de top-5 van Nederlands grootste zelfstandige glazenwas en gevelreinigingsbedrijven en is in het bezit van de kwaliteitcertificaten VCA, OSB Glas & Gevel, NEN4400-1 en het OSB-Keurmerk.

Meer informatie: www.proper.nl

Reageren?