Waterkracht introduceert efficiënte reinigingsoplossingen

Waterkracht

Hoeveel water, energie en brandstof verbruikt een stationair reinigingssysteem bij een pizzabakker of een afvalverwerkingsbedrijf? Teveel, als het aan het Varsseveldse bedrijf Waterkracht ligt. En dat terwijl de nadruk in deze tijd bij veel bedrijven op besparing gelegd wordt.

‘Wij richten onze stationaire reinigingssystemen in op de specifieke situatie van een bedrijf, zodat zij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Het uiteindelijke resultaat hiervan is dat zij water-, energie- en brandstofkosten verlagen’, legt Gerhard Gilbers van Waterkracht uit. ‘Niet alle standaard reinigingsoplossingen zijn geschikt voor elke branche die wij bedienen. Wat voor het ene bedrijf efficiënt werkt, zorgt in een ander bedrijf voor een verspilling van water, brandstof en/of energie. Omdat elk reinigingsprobleem om een andere oplossing vraagt, ontwikkelen wij naast standaardproducten ook op maat reinigingsoplossingen’.

Haar specialistische kennis en ruim 40 jaar ervaring stelt Waterkracht in staat om elk bedrijf van een passend advies te voorzien. Ook biedt Waterkracht een snelle service met landelijke dekking en hebben zij een eigen magazijn. Gerhard: ‘Dat vinden wij minstens zo belangrijk, want stilstand van een machine kost immers ook geld’.

Om te berekenen hoeveel water, energie en brandstofkosten bedrijven met de stationaire reinigingssystemen van Waterkracht kunnen besparen, biedt Waterkracht de ‘besparingscheck’. Kijk voor meer informatie hierover en de mogelijkheden van Waterkracht op www.waterkracht.nl/besparingscheck.

Reageren?