Samenwerking Toekomst en Boma

Guus Nieuwlaat (BOMA), Tom Dissel (Toekomst Schoonmaakbedrijven), Renzo Oostdam (BOMA) en René Wittens (Toekomst Schoonmaakbedrijven)

Toekomst Schoonmaakbedrijven B.V. en BOMA Nederland B.V. hebben overeenstemming bereikt over de samenwerking voor levering van schoonmaakartikelen. BOMA neemt het logistieke proces voor haar rekening en gaat alle benodigdheden voor de schoonmaak leveren op alle locaties van Toekomst Schoonmaakbedrijven.

Toekomst Schoonmaakbedrijven

Toekomst Schoonmaakbedrijven B.V. is opgericht in 1940 en is door de jaren heen gegroeid tot een gerenommeerd, regionaal schoonmaakbedrijf met meer dan 300 goed getrainde medewerkers in alle disciplines. Het bedrijf is gevestigd in Schijndel en combineert deze jarenlange ervaring met de nieuwste schoonmaakmiddelen, -technieken en een persoonlijke benadering. Toekomst Schoonmaakbedrijven wil onzichtbaar zijn in haar dienstverlening.

Waarom heeft Toekomst Schoonmaakbedrijven voor BOMA gekozen? René Wittens, Algemeen Directeur van Toekomst Schoonmaakbedrijven legt uit: “Door ons logistieke proces uit te besteden aan BOMA, kunnen we ons richten op onze core business: schoonmaken. Hierdoor kunnen we ons toeleggen op een betere service en de relatie met onze klanten versterken. Bovendien realiseren we een kostenbesparing doordat we onze warehouse kosten minimaliseren.”

Tom Dissel, Hoofd Projectbeheer, vult aan: “We zetten hiermee een nieuwe stap om met innovatieve ICT-toepassingen meer gebruiksgemak, rendement en controle te krijgen over onze materiaalleveringen en kosten. Op deze wijze ontstaat er voor onze projectleiders meer ruimte om aandacht te geven aan onze klanten en aan ons personeel. Met als einddoel: een tevreden klant.”

‘Toekomst’-visie

Naast deze moderne technieken, gaat Toekomst Schoonmaakbedrijven gebruik maken van ecologische producten van o.a. Ecover, welke BOMA als Benelux-dealer onder co-labelschap op de professionele markt brengt. De Ecover producten zijn gemaakt op basis van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen en mineralen. Het hele productieproces vindt plaats op een ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde wijze in ’s werelds eerste ecologische fabriek in Malle (B).

Het Key Account team van BOMA is tevreden over de samenwerking. BOMA koppelt functionele schoonmaakconcepten aan een efficiënte logistiek ondersteund met nuttige ICT-tools, zodat klanten zich kunnen richten op hun kerntaken. Door de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in te richten, draagt BOMA bij aan het terugdringen van onze ecologische voetafdruk. Zo tracht BOMA bijvoorbeeld naast ecologische schoonmaakproducten en –materialen, de CO2-uitstoot te verminderen door hun logistiek zo te organiseren dat er zo weinig mogelijk kilometers worden gemaakt. Deze ecologische gedachte sluit perfect aan bij de visie van Toekomst Schoonmaakbedrijven.

BOMA

BOMA ontwikkelt en levert al bijna 40 jaar schoonmaakproducten, -materialen en –machines met veel toegevoegde waarde voor de professionele markt. Met meer dan 3500 voorraadartikelen in 10 productgroepen mag men zich met recht totaalleverancier noemen. BOMA is vandaag de dag marktleider in de Benelux. De BOMA-groep telt inmiddels 11 vestigingen in de Benelux, waaronder 2 schoonmaakgroothandels in Nederland (Panningen en Biddinghuizen). Het hoofdkantoor en logistieke centrum is gevestigd in Antwerpen en heeft een grootte van 10.000 m2. BOMA telt 150 medewerkers in de Benelux en verzorgt meer dan 12.000 leveringen per maand.

Meer informatie over beide bedrijven vindt u op www.toekomstschoonmaakbedrijven.nl    en www.boma.eu.

Reageren?