CSU Albatros neemt hotelschoonmaak over

CSU Albatros neemt hotelschoonmaak over

CSU Albatros neemt per direct voor zeven hotels de hotelschoonmaak over van het familiebedrijf Hotel Service IVP uit het Overijsselse Borne. CSU Albatros integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur. Deze uitbreiding sluit prima aan bij de ambitie van CSU Albatros om te groeien als landelijke specialist in hotelschoonmaak.

Het familiebedrijf Hotel Service IVP uit Borne werd recent failliet verklaard. CSU Albatros gaat zijn diensten verrichten in zeven hotels verspreid over Nederland. De hotels behoren niet tot een keten en liggen in Maastricht, Hengevelde, Oldenzaal, Ommen, De Bult, Son en Breugel en Apeldoorn.

Directeur Max Snoeren van CSU Albatros: ‘Hotel Service IVP en CSU Albatros zijn beiden familiebedrijven die bekend staan om hun expertise en betrouwbare werkwijze. Met de overname willen we onze vooraanstaande positie binnen de hotellerie verder uitbouwen.’

Over CSU

CSU Albatros is een gespecialiseerd onderdeel van CSU voor de hotelbranche. CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en hulp bij het huishouden. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU blinkt uit in goed werkgeverschap en een duurzame werkwijze. CSU is een deskundige kwaliteitspartner voor vele opdrachtgevers in uiteenlopende branches. CSU biedt werk aan 15.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. CSU is in de verkiezing Great Place to Work zeven maal op rij onderscheiden als één van de Beste Werkgevers van Nederland. In 2012 won CSU als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award bij de Golden Service Awards.

Meer info op www.csu.nl.

Reageren?