Glazenwassersregister gelanceerd

Officiële lancering van het Glazenwassersregister

Vandaag is door het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) in Purmerend het GlazenwassersRegister gelanceerd. Het GlazenwassersRegister is een onafhankelijke, betrouwbare landelijke service voor consumenten die een bonafide glazenwasser zoeken. De brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijven (OSB) is verheugd met de lancering van dit register voor particuliere glazenwassers. Leden van OSB hoeven zich niet in te schrijven, zij werken alleen voor de zakelijke markt. De zakelijke markt heeft echter veel last van de imagoschade die wordt veroorzaakt door wanpraktijken in de particuliere markt. Met de lancering van dit register verwacht OSB dat hier een einde aan komt. Het register is te vinden op www.glazenwassersregister.nl.

Knelpunten oplossen

Het glazenwassersregister is door het HBA ingesteld naar aanleiding van voortdurende signalen van zowel consumenten als glazenwassers. Het register moeten leiden tot een einde aan de berichten over ruzies tussen particuliere glazenwassers (claimen van wijken), onveilige werksituaties, ontduiking van belasting en sociale premies, gevoelens van onveiligheid bij de consument en imagoschade voor de branche. Het glazenwassersregister is tot stand gekomen na overleg tussen particuliere glazenwassers zelf, gemeente Purmerend, de consumentenbond en HBA.

Vanaf de lanceringsdatum op 22 april kunnen de glazenwassers zich bij het glazenwassersregister inschrijven: www.glazenwassersregister.nl

Meer informatie: www.osb.nl

Reacties

Één reactie op “Glazenwassersregister gelanceerd”

  1. Edwin B26 april 2013 om 09:45

    Leden van OSB hoeven zich niet in te schrijven, zij werken alleen voor de zakelijke markt.

    Jammer dat zij hun leden niet beter kennen!!!

Reageren?