Cemex Trescon nieuwe distributeur Untouchable

Cemex Trescon nieuwe distributeur Untouchable

Na een zeer succesvolle gezamenlijke presentatie van 13 t/m 15 maart op de recente ZorgTotaal beurs in de Jaarbeurs in Utrecht, hebben alfa-HygiCare BV uit Nederhorst den Berg en Cemex Trescon BV uit Bleiswijk besloten de samenwerking te formaliseren. Met onmiddellijke ingang is Cemex Trescon een officiële distributeur van the Untouchable van alfa-HygiCare in de Benelux.

alfa-HygiCare is de fabrikant van the Untouchable, de unieke, volledig ‘touch-free’ alles in één kraan en dispenser van zeep en desinfectie middel . The Untouchable wordt toegepast en ingezet in een grote verscheidenheid van omgevingen als tandartsenpraktijken, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, klinieken, voedsel verwerkende bedrijven, horeca, en andere plaatsen waar hygiëne en infectiepreventie de hoogste prioriteit hebben.

Cemex Trescon zal vanaf heden de distributie en verkoop in de Benelux op zich nemen, waarmee Cemex Trescon een belangrijke uitbreiding van haar productportfolio in haar divisie hygiëne assortiment realiseert. “Met the Untouchable van alfa-HygiCare BV maken we een belangrijke stap en worden we in één keer totaal leverancier van hygiëne- en infectiepreventie technologie en producten voor onze klanten in de zorgsector, een heel belangrijk segment binnen de groeiende hygiëne markt ”, aldus Alex de Graaf, Commercieel Directeur van Cemex Trescon.

De specialisten van alfa-HygiCare hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van professionele oplossingen op het gebied van hygiëne. The Untouchable heeft een nieuwe standaard in de markt gezet voor het gemakkelijk en hygiënisch wassen en desinfecteren van de handen. Dankzij de innovatieve infrarode sensorbediening, combineert the Untouchable meerdere functionaliteiten in één apparaat. De kraan is voorzien van een automatische zeep- en handalcohol gel dispenser en voorziet u ook van water, zonder dat u hem met de hand hoeft te aan te raken. Niet alleen een gemakkelijke bediening, maar bovenal een enorme verbetering in de persoonlijke hygiëne en het niveau van de zorg. Daarnaast bereikt u ook een besparing van het gebruik van water aangezien de kraan op het moment dat er geen handen meer onder de sensor is, direct stopt met de uitgifte van water.

Cemex Trescon B.V. is een internationale voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in verpakkingen, hygiëne en protectie. Vanuit Bleiswijk bedient zij haar klanten in België, Nederland en Luxemburg en een groeiend aantal Europese landen. Cemex Trescon B.V. maakt deel uit van de Trescon Groep.

Cemex Trescon stelt zich ten doel om klanten optimaal te begeleiden, zodat beide partijen tot het beoogde resultaat komen. Om dit te bereiken, richt Cemex Trescon zich op specialisatie, op bewaking van kwaliteit en op voortdurende vernieuwing en verbreding van het productenpakket. Hygiëne is allang een speerpunt in het assortiment van Cemex Trescon. Zeer recent heeft zij een N nummer van het CTGB toegekend gekregen voor de CMT® disinfection wipes en de CMT® Spray Away. Het zwaartepunt ligt bij specialisatie en innovatie, terwijl tegelijkertijd door het brede assortiment “one-stop-shopping” mogelijk is.

Voor meer informatie: www.alfa-hygicare.com en www.cemextrescon.nl 

Reageren?