IBN Facilitair kiest wederom voor Alpheios

Alpheios - IBN Facilitair

Per 1 maart 2013 bekrachtigden IBN Facilitair en Alpheios opnieuw hun partnerschap door ondertekening van een driejarig contract. 

IBN Facilitair is specialist op het gebied van facilitaire diensten in en rondom gebouwen en woningen. Als onderdeel van de IBN Groep brengen zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk. Zo’n 3.900 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via IBN.

Binnen IBN werkt men met drie kernwaarden: klantgerichtheid, het beste uit mensen halen en resultaatgerichtheid. Wensen en verlangens van opdrachtgevers zijn richtinggevend; kwaliteiten van mensen worden optimaal ontwikkeld en benut; uitdagende doelen worden gesteld en gerealiseerd.

Alpheios past hier perfect bij. Het bedrijf levert niet alleen een totaalaanbod machines, materialen en middelen, maar geeft ook gedegen ondersteuning op het vakgebied. Opleiding, training, advies en consultancy in de breedste zin van het woord zijn wezenlijke onderdelen van de overeenkomst. Samen zorgen voor een betere performance is het doel.

Informatie: www.alpheios.nl

Op de foto: de heren E.J.D. de Leeuw MTL, algemeen directeur IBN (links) en
R. van Wersch, algemeen directeur Alpheios International (rechts).

Reageren?