Michel de Bruin enige eigenaar MGS International

Michel de Bruin MGS International

MGS International B.V. maakt vandaag bekend dat met ingang van 1 mei 2013 Michel de Bruin het aandelenpakket van mede-eigenaar René Buijs heeft overgenomen. Met deze overname is Michel de Bruin de enige eigenaar van MGS International, een toonaangevende producent en leverancier van onder meer Greenspeed Microvezelsystemen.

De beslissing om met een eenkoppige directie door te gaan, is een gezamenlijk strategisch besluit van de MGS-directie. De Bruin: “deze wijziging in de directie brengt MGS International op een gezonde manier verder en ik ben ervan overtuigd dat de onderneming een grote toekomst voor zich heeft. Namens MGS International wil ik René hartelijk danken voor zijn toewijding en de prestaties die hij heeft neergezet sinds zijn aantreden in 1991. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de organisatie die we vandaag zijn, groeiend van een groothandel/importeur tot een toonaangevende producent en ontwikkelaar van innovatieve schoonmaakproducten en -systemen met internationaal aanzien”. René Buijs gaat zich toeleggen op financiële en economische consultancy in andere markten.

Michel de Bruin, sinds 2001 aandeelhouder en verantwoordelijk voor sales en marketing, ziet het als een fantastische uitdaging om op 45jarige leeftijd zijn droom waar te maken en de totale verantwoordelijkheid voor de toekomst van MGS International op zich te nemen. Daarin blijft MGS International zich richten op het aanbieden van duurzame, ergonomische en innovatieve Greenspeed-systemen, maar ziet het bedrijf nadrukkelijk ook kansen door de toevoeging van een aantal nieuwe merken en concepten die passen in de visie van MGS: duurzaam, milieubewust, veilig en efficiënt in gebruik.

Michel de Bruin zette op de kop af 25 jaar geleden zijn eerste stappen in de schoonmaak industrie. De Bruin: “ deze wereld blijft mij boeien en steeds weer positief verrassen. Ik zie de toekomst van MGS International dan ook optimistisch tegemoet. Er liggen niet alleen nog zoveel kansen om onze producten en systemen te blijven innoveren, ik wil ook nadrukkelijk gaan inzetten op een aantal nieuwe merken en systemen. Al met al een compleet concept waarmee wij onze distributeurs kunnen helpen hun marktaandeel te vergroten en waarmee de eindgebruikers hun werkzaamheden efficiënter kunnen uitvoeren”.

Meer informatie: www.greenspeed.eu

Reageren?