ISS ‘beste outsourcing partner van de wereld’

ISS Facility Services

ISS is door de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) gekozen als beste outsourcingspartner van de wereld. ISS staat hiermee op nummer 1 van de jaarlijkse lijst van beste outsourcingsbedrijven – The Global Outsourcing 100.

Compleet dienstenpakket

”Wij zijn erg trots en vereerd dat IAOP ISS als ’s werelds beste outsourcingsbedrijf heeft erkend,” zegt Jeff Gravenhorst, CEO ISS Group. ”Deze nummer één plaats is voor ons een blijk van vertrouwen wat men in ISS heeft en in ons wereldwijde platform van waaruit we een compleet dienstenpakket aanbieden bestaande uit catering, schoonmaak, groenvoorziening, ondersteuning en beveiling.”

”Ik wil hierbij graag onze 534.200 medewerkers wereldwijd bedanken. Zonder hun betrokkenheid en alle trots die zij in hun dagelijkse inspanningen stoppen om onze klanten te bedienen, hadden we deze prachtige titel nooit behaald,” vervolgt Jeff Gravenhorst.

ISS wordt al meerdere jaren op The Global Outsourcing 100 – lijst genoemd. In 2011 werd de tweede plaats bereikt, maar dit is de eerste keer dat ISS een nummer één positie heeft bereikt.

Lat voortdurend hoger

”Omdat alle outsourcingsbedrijven de lat voortdurend hoger leggen en omdat de outsourcingsindustrie blijft groeien, wordt de concurrentie steeds groter,” zegt Jag Dalal, managing director Thought Leadership van het IAOP en voorzitter van de jury.

”Genoemd worden The Global Outsourcing 100 en The World’s Best Outsourcing Advisors lijsten is een geweldige prestatie, met name gezien de grote concurrentie. Wij zijn er trots op om ISS te erkennen vanwege hun expertise.”

”2013 laat een gematigde groei in de economie zien. Het kiezen van de juiste outsourcingspartner is belangrijker dan ooit,” aldus IAOP voorzitter Michael Corbett. ”The Global Outsourcing 100 en The World’s Best Outsourcing Advisors lijsten helpen bedrijven in het kiezen van de juiste partner.”

Informatie: www.nl.issworld.com

Reageren?