ISSA/INTERCLEAN Centraal & Oost-Europa

ISSA-Interclean Polen

Met de zesde editie van het evenement heeft ISSA/INTERCLEAN Centraal & Oost-Europa, van 24 tot 26 april 2013 in het International Exhibition Centre van Warschau, zich wederom op de kaart gezet als hét zakelijke platform voor schoonmaakprofessionals voor Polen en Centraal & Oost-Europa.

Ondanks de huidige marktomstandigheden laten de zakelijke kansen in de regio een gestage groei zien. De stabiele positie van het evenement is duurzaam gebleken uit de bescheiden toename qua exposanten en bezoekersaantallen.

Amsterdam RAI

ISSA/INTERCLEAN CEE 2013 verwelkomde bijna 200 exposanten en meer dan 3700 bezoekers. Het percentage internationale bezoekers steeg met 2,5% ten opzichte van afgelopen keer. De geografische spreiding van exposanten en bezoekers uit respectievelijk 26 en 55 landen onderstreept nogmaals het belang van het evenement.

Rob den Hertog, manager ISSA/INTERCLEAN van Amsterdam RAI: “Intensief netwerken, seminars, demonstraties en de vele sociale evenementen gaven deze geslaagde editie een extra boost. De stabiele bezoekerscijfers en de vele positieve reacties van exposanten bieden ons veel vertrouwen in het aankomende evenement in Warschau in 2015.”

ISSA/INTERCLEAN internationaal merk

Keith Baker, Director European Services bij ISSA kijkt terug op wederom een geslaagde editie. “ISSA/INTERCLEAN heeft zich opnieuw bewezen als een echt internationaal merk dat aantrekkelijk is voor professionals van over de hele wereld. Deze drie dagen hebben uitstekende kansen geboden om zaken te doen. Exposanten uit allerlei windstreken, van Zuid-Afrika tot de Benelux, waren het er allemaal over eens dat deze beurs meer dan de moeite waard was.”

Golden Broom Award en Clean Europe Competitie

De winnaars van Golden Broom Innovation Award 2013, zijn Kärcher met hun KM 105/100 R P in de categorie Product en de Touch-less Disinfecting Services van Sanoserv in de categorie Technologie.

De allereerste Clean Europe competitie werd enthousiast ontvangen door de bezoekers die luid juichten voor de overwinning van het Poolse ‘Mr Clean’ team. Het Hongaarse team eindigde als tweede en de Roemenen werden derde. De Clean Europe competitie doet nog twee steden aan vóór de finaleronden in Boedapest.

Informatie: www.amsterdam.issainterclean.com

Reageren?