Verticaaldagen Benelux 2013

Verticaaldagen

Na de uiterst succesvolle edities in 2009, 2010 en 2012 zal het inmiddels bekende evenement voor de verticaalbranche Verticaaldagen Benelux dit jaar voor de vierde keer worden gehouden. Het evenement vindt plaats op donderdag 19 en vrijdag 20 september 2013. 

Hoogwerkerbranche

Als locatie is wederom gekozen voor Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek (nabij Tilburg). Verticaaldagen Benelux is inmiddels uitgegroeid tot een bekend en goed bezocht evenement binnen de relatief kleine en gespecialiseerde hoogwerkerbranche, aangevuld met exposanten voor verkoop van verreikers, hefsteigers, minikranen, transportmiddelen en aanverwante diensten zoals onderdelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, tractiebatterijen en stempelplaten.

De voorbereidingen voor deze beurs zijn inmiddels in volle gang en een groot aantal exposanten van de vorige edities hebben zich wederom aangemeld voor deelname aan het evenement.

Voor de organisatoren Hans van Gameren en Hans Aarse zijn de vele inschrijvingen dan ook een bevestiging dat het “all in” concept, dat zij de standhouders voor een aantrekkelijke deelnameprijs aanbieden, opnieuw aanslaat ondanks moeilijke economische omstandigheden.

Ontzorgformule

Verticaaldagen Benelux is zowel voor exposanten als bezoekers gebaseerd op de “ontzorgformule”. Standhouders hoeven alleen hun machines aan te voeren op een door de organisatie vooraf ingerichte stand. Bezoekers ontvangen van de standhouders een gratis toegangskaart of kunnen bij de entree van het evenement een gratis toegangskaart invullen. Op beide beursdagen is er gratis “full catering” voor zowel exposanten als bezoekers.

De openingstijden van het evenement zijn van 10.00 – 17.00 op donderdag 19 september en van 10 – 16.00 uur op vrijdag 20 september.

Informatie: www.verticaaldagen.net

Reageren?