Finalisten EW|Saxion Ondernemers Award bekend

EW Facility Services

Op maandag 13 mei om 16.00 uur zijn de finalisten bekendgemaakt van de EW|Saxion Ondernemers Award. Op de finaledag strijden zij om de titel ‘beste student ondernemer van Saxion 2013’. De winnaar beloont EW Facility Services met een geldbedrag van € 5.000 en een jaar lang begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen.

De finalisten

De zes finalisten zijn Bas Nieland en Ali Alijev (Stockfluence), Kiki Jaspers en Jasper van den Brink (Monbeki), Janben Welleweerd (Lumberjack), Robbin Breukink (Bim4All), Carolien Gerritsen (Online ‘Rug’ Medisch Centrum) en Dennis de Lima (Foot Engineering).

Finaledag

De finaledag van de EW|Saxion Ondernemers Award, dit jaar gepresenteerd door oud-topschaatser en ondernemer Ben van der Burg, is op woensdag 29 mei aanstaande in De Grolsch Veste (Stadion FC Twente).

De jury, bestaande uit Bob Vos (Switch ICT professionals), Rob ten Hove (Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau), Gisela Fidder (Fidder & Löhr), Narco Aarnink (People & Print Group) Eric Wentink (EW Facility Services), zal naar aanleiding van een individueel vraaggesprek met iedere kandidaat achter de schermen en een pitch ten voorstaan van het publiek, de winnaar kiezen.

Initiatiefnemers

De EW|Saxion Ondernemers Award is een initiatief van oud Saxion student Eric Wentink, eigenaar en oprichter van EW Facility Services, en Saxion. Met vestigingen in Deventer, Apeldoorn en Enschede is Saxion met ruim 23.000 studenten één van de grootste hogescholen van Nederland.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?