Glazenwassers & Gevelbehandelaars vakbeurs: terugblik

NKHoogwerker Winnaars

Op 15 & 16 mei 2013 heeft de tiende editie van de Glazenwassers & Gevelbehandelaar vakbeurs plaatsgevonden. Met ruim 1.500 bezoekers en 53 exposanten op ruim 4500 vierkante meter beursvloer kijkt organisator Heliview terug op een zeer succesvolle editie.

Alle geïnteresseerden van de vakbeurs zijn weer volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen uit de schoonmaakbranche. “Beide dagen zijn goed bezocht ondanks de slechte weersomstandigheden ” aldus Diede Saarloos, Conference Producer van organisator Heliview.

Mooie initiatieven als het NK Glazenwassen en het congres Verantwoord Gebouwonderhoud hebben de Glazenwassers & Gevelbehandelaars vakbeurs 2013 weer tot een succes gemaakt.

NK Glazenwassen 2013

Op 15 mei vond het NK Glazenwassen plaats. Addy Vroom, medewerker bij K&S Diensten mag zich met trots de ‘Beste Glazenwasser van Nederland 2013’ noemen. Deze doorgewinterde glazenwasser zit al jaren in het vak en liet de tien andere gekwalificeerden ver achter zich. Addy werd door de professionele jury van SVS beoordeeld op Veiligheid, vaardigheid, effectiviteit & tempo en ergonomie en ging naar huis met een goed gevuld prijzenpakket ter waarde van €1000,-.

Congres Verantwoord Gebouwonderhoud

Op dag twee van de vakbeurs stond het congres Verantwoord Gebouwonderhoud centraal. Het congres startte met een lezing van Imro Garcia en Joost Denneman. Zij hebben het publiek geïnformeerd over conditiemeting bij gebouwonderhoud. Daarnaast heeft Nico Koch, beleidsadviseur van het OSB de bezoekers alles verteld over een verantwoord inkoopproces, waarna Eric-Jan Dekkers het eerste deel van het congres heeft afgesloten met een praktijkcase van Bouwinvest.

Aansprakelijkheid van gebouweigenaren

Na de pauze stond de lezing van Maurits Mazel op het programma, waar alles duidelijk werd over de aansprakelijkheid als gebouweigenaar. Koos van Lindenberg haakte hier op in met een presentatie over een veilige werkomgeving waardoor juridische aansprakelijkheid de gebouwbeheerder bespaard kan blijven.

Het congres is afgesloten met een interessante paneldiscussie.

Bekijk de presentaties

Informatie: www.glazenwassersvakbeurs.nl

Reageren?