Thuiszorgopleiding voor Woudenberg-medewerkers

SVS - Woudenberg

Een groep medewerkers van schoonmaakbedrijf Woudenberg in Hilversum is geslaagd voor de Basisopleiding Schoonmaken met de Module Particulieren van SVS. Zij legden met succes het examen af dat SVS als eerste in de historie van het RAS-Examenbureau aanvroeg.

De Basisopleiding Schoonmaken met de Module Particulieren bestond al, maar werd tot op heden nooit geëxamineerd. De opleiding gaat over de specifieke aspecten en omstandigheden voor schoonmakers in de particuliere en thuiszorgsector.

Huishoudelijke materialen

Er wordt onder meer aandacht besteed aan ergonomisch schoonmaken met huishoudelijke materialen (niet voor professioneel gebruik). Naast dagelijks en periodiek interieur- en sanitaironderhoud komen ook taken als keukenonderhoud, ramen wassen en beddenopmaak aan de orde.

Inmiddels is de volgende groep medewerkers van schoonmaakbedrijf Woudenberg al met de Basisopleiding Schoonmaken met de Module Particulieren gestart. Daarna volgen nog twee groepen dezelfde opleiding. Zij krijgen allen les uit een recent ontwikkeld lesboek Schoonmaken in de Thuiszorg van SVS.

Op de foto: De eerste groep medewerkers van schoonmaakbedrijf Woudenberg die slaagde voor de Basisopleiding Schoonmaken met de Module Particulieren.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl, www.schoonzoalsuwenst.nl

Reageren?