SVS zoekt accountmanager

Schoonmaken in de Thuiszorg

Voor de uitbreiding van onze afdeling Marketing & Sales is SVS Opleidingen op zoek naar een (fulltime) landelijk accountmanager voor enkele (deel-)markten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opbouw en het beheer van ons bestand van prospects en accounts.

SVS is sinds jaar en dag hét landelijk opererende opleidings- en exameninstituut voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening. Jaarlijks volgen meer dan zevenduizend cursisten één of meer van onze opleidingen. Daarvoor staan 25 enthousiaste SVS-medewerkers en 250 vakdocenten klaar. Samen verzorgen ze meer dan zestig (specialistische) vak-, kader- en managementopleidingen.

De functie

Voor de uitbreiding van onze afdeling Marketing & Sales zijn wij op zoek naar een (fulltime) landelijk accountmanager voor enkele (deel-)markten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opbouw en het beheer van ons bestand van prospects en accounts.

Met jouw netwerk en kennis van de markt ben je in staat klantrelaties uit te bouwen. Je bent omzetverantwoordelijk voor de aan jou toegewezen portfolio en je houdt de doelstellingen uit het Marketing- & Salesplan scherp in de gaten. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en bent altijd op zoek naar kansen.

Relevante marktinformatie koppel je terug naar het management als input voor verdere beleidsvorming en productontwikkeling. Hiervoor houd je de informatie in ons marketinginformatiesysteem actueel.

De functie-eisen

Je bent uitstekend opgeleid (minimaal hbo-diploma) en hebt minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je commerciële drive en flexibiliteit weet je te combineren met een proactieve en resultaatgerichte werkwijze.

Kennis van de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening strekt tot aanbeveling. Affiniteit met onderwijs, kennis van salestechnieken en ervaring in het werken met een CRM-systeem zijn een vereiste. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit, bent organisatorisch en communicatief (ook schriftelijk) zeer sterk en legt gemakkelijk contacten.

Omdat je als accountmanager veel onderweg bent, ben je in het bezit van rijbewijs B en is reizen voor jou geen probleem.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze afwisselende baan in een moderne, professionele en enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Stuur je CV met een korte motivatie vóór 15 juni 2013 naar:
pd@svs-opleidingen.nl, ter attentie van Pamela Duerings
of SVS, t.a.v. Pamela Duerings, Postbus 288, 2900 AG Capelle aan den IJssel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl

Reageren?