Vendor organiseert 12e MVO Tour Tilburg

Vendor organiseert 12e MVO Tour Tilburg

Op woensdag 5 juni organiseert Vendor de 12e MVO Tour Tilburg. De MVO Tour is een initiatief van MVO013 (voorheen Gemeente Tilburg) en een unieke kans om de MVO ambities en prestaties van Vendor over het voetlicht te brengen.

Thema

Vendor organiseert de tour samen met schoonmaakbedrijf Just Clean. Het gezamenlijke thema van de tour is: MVO en hygiëne. Schone en hygiënische omgevingen zijn de basis voor een goede gezondheid. De gezondheid van klanten én toekomstige generaties staat in het dagelijks beleid van Vendor centraal. In totaal verwachten Vendor en Just Clean circa 30 gasten.

Programma

De ochtend start om 8.00 uur bij Vendor met een ontbijt, verzorgd door Prins Heerlijk. Dit horecabedrijf uit Tilburg is -evenals Vendor- aangesloten bij MVO Nederland. Het geeft jonge mensen met een (lichte) verstandelijke beperking de kans om in een gastvrije omgeving te werken en te leren. Na het ontbijt volgt een presentatie waarin Vendor haar ervaringen deelt op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het bezoek aan Vendor wordt afgesloten met een rondleiding door het bedrijf. Door dit boeiende programma krijgen deelnemers inzicht in hoe MVO invloed kan hebben op (toilet)hygiëne en gezondheid. Rond de klok van 10.00 uur vertrekken de bezoekers naar Just Clean voor het tweede deel van de tour.

Over Vendor

Vendor, vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne, levert haar concepten in meer dan 30 landen. Zowel de automaten als de verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, geheel conform ISO 9001 en 14001. Vanuit regionale servicedepots bedient Vendor dagelijks vele duizenden klanten met een hoogwaardige en stipte dienstverlening.

Meer informatie op: http://www.mvo-013.nl/12e-mvo-tour-woensdag-5-juni

Reageren?