De Klop Groep sluit contract met BENU Apotheek

De Klop Groep

In april hebben BENU en De Klop Groep uit Vianen een 3-jarig contract afgesloten voor het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud, waaronder het vloerenonderhoud en de glasbewassing, van het merendeel van de apotheken door geheel Nederland. Op 1 juni start het team van De Klop Groep met het schoonmaakonderhoud.

“We zijn trots op deze landelijke opdracht”, reageert Fred Wennekes, algemeen directeur van De Klop Groep. “BENU Apotheek is de grootste keten apotheken in Nederland. Het is onderdeel van Brocacef Groep, waarvoor we al meer dan 40 jaar de vertrouwde schoonmaakpartner zijn.

 

Schoonmaakonderhoud

“De opdracht van BENU Apotheek kwam tot stand via een aanbesteding en mede door onze jarenlange ervaring in schoonmaakonderhoud in het specifieke segment, de farmaceutische industrie, koos BENU Apotheek voor ons. Hygiëne en gezondheidszorg zijn immers in de farmacie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wet- en regelgeving, werkmethodes, hygiënevoorschriften; als dienstverlener van schoonmaak moet je weten waar je het over hebt.”

 

De Klop Groep is een moderne facilitaire dienstverlener die zich vooral toelegt op het schoonhouden van kantoren en bedrijfsgebouwen.

Informatie: www.deklopgroep.nl

Reageren?