Hago Zorg en Renier de Graaf breiden schoonmaakcontract uit

Hago Zorg - Renier de Graaf

Op woensdag 29 mei ondertekenden Gerrit Littel, Lid Raad van Bestuur van Reinier de Graaf en Theo de Koning, Algemeen Directeur Hago Zorg, een nieuwe overeenkomst voor de schoonmaak van het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Hago Zorg nam al de schoonmaak van de algemene ruimten en poliklinieken van het ziekenhuiscomplex in Delft voor haar rekening en de algehele schoonmaak op de locatie Voorburg. Met het nieuwe contract wordt daar de schoonmaak van de patiëntgebonden ruimten en de OK’s op de locatie Delft aan toegevoegd.

Schoonmaakactiviteiten bij één partij

Robbert Jan van der Ent Braat, Manager Facilitair Bedrijf van Reinier de Graaf vertelt: “Het onderbrengen van alle schoonmaakactiviteiten bij één partij is volledig in lijn met onze bedrijfsstrategie. Wij besteden facilitaire taken uit aan gespecialiseerde marktpartijen op basis van kwaliteitseisen én marktconformiteit. Zodoende kunnen wij ons volledig focussen op het primaire zorgproces. En natuurlijk op de realisatie en opening van het nieuwe Reinier de Graaf Gasthuis Delft in 2015.

Hago Zorg

Theo de Koning, algemeen directeur van Hago Zorg: “Door het samenbrengen van de reeds uitbestede en de nog inbestede schoonmaakdienst, kunnen we een nog grotere doelmatigheid bereiken en vanuit één aansturing de focus leggen op belangrijke thema’s als vakmanschap, infectiepreventie en gastvrijheid.”

Reinier de Graaf

Reinier de Graaf is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners van Delft, het Westland, Voorburg, Rijswijk, Den Haag-zuidwest en de plaatsen Pijnacker, Nootdorp en Ypenburg: een gebied waar ruim 300.000 mensen wonen en werken.

Tot Reinier de Graaf behoren het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, het Diaconessenhuis Voorburg, het Behandelcentrum Westland in Naaldwijk en het Gezondheidscentrum De Reef in Ypenburg.

Informatie: www.hagozorg.nl

Reageren?