Hectas Nl heeft nieuwe directeur

Hectas

Diederik Barten komt per 1 juni 2013 in dienst als nieuwe algemeen directeur. De 40-jarige Barten beschikt over jarenlange proces- en leidinggevende ervaring in de facilitaire branche en zal in toekomst verantwoordelijk zijn voor de operationele en commerciële activiteiten van de vennootschap.

Diederik Barten start per 1 juni 2013 als nieuwe algemeen directeur van HECTAS Facility Services C.V. De 40-jarige Barten beschikt over een brede expertise en jarenlange managementervaring in de facilitaire branche.

Onder zijn leiding wil HECTAS haar positie als één van de leidende dienstverleners in Facility Services op de Nederlandse markt verder uit te bouwen. Samen met zijn collega Rafael Schreurs (CFO) zal hij de positie van HECTAS Nederland verder uitbouwen.

Facilitaire branche

De afgelopen 15 jaar bekleedde Diederik Barten verschillende operationele leidinggevende functies binnen de facilitaire branche. Als lid van het country management team Nederland bekleedde Diederik Barten hiervoor de functie als directeur West Nederland bij een andere toonaangevende facilitaire dienstverlener.

“Wij zijn heel blij met Diederik Barten een zeer competente en ervaren leidinggevende kracht voor onze organisatie te hebben gevonden”, benadrukt Markus Breithaupt, algemeen directeur van de HECTAS groep in het hoofdkantoor te Wuppertal (Duitsland).

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met hem toekomstige uitdagingen op een sterk concurrerende markt het hoofd zullen bieden en de bedrijfsontwikkeling van HECTAS Facility Services op de Nederlandse markt te kunnen bevorderen.”

Informatie: www.hectas.nl

Reageren?