Collé Rental & Sales met 4 sterren beloond

Collé - Manitou vier sterren

Collé Rental & Sales, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland, is door Manitou opnieuw onderscheiden met een 4-sterren dealerschap. Het 4-sterren dealerschap is de hoogst haalbare kwalificatie die door Manitou wordt toegekend aan haar dealers. Binnen het uitgebreide dealernetwerk in de Benelux zijn er maar enkele 4-sterren dealers.

Manitou

Manitou, fabrikant van onder meer roterende en starre verreikers, (ruw-terrein) heftrucks en hoogwerkers, is 10 jaar geleden begonnen met het toekennen van een sterrenkwalificatie voor haar dealers.

Om elke dealer binnen het Manitou-netwerk de mogelijkheid te bieden om haar service- en kwaliteitsniveau richting de eindgebruiker te verbeteren, hanteert Manitou een sterrensysteem. Dit systeem geeft dealers inzicht in de mogelijke verbeteringen en innovaties.

Serviceniveau

Ten opzichte van de vorige audit, heeft Manitou de eisen binnen haar kwalificering verzwaard. Het opnieuw toewijzen van deze kwalificatie is mede daarom een groot compliment voor Collé Rental & Sales.

Tijdens de audit bij Collé hebben de controleurs van Manitou de werkplaats en de servicefaciliteiten onder de loep genomen. Speciale aandacht ging uit naar het serviceniveau van Collé richting de eindgebruikers van Manitou-producten. Daarnaast werden ideeën en ervaringen uitgewisseld tussen Collé en Manitou. Alle faciliteiten van Collé Rental & Sales waren van een dusdanig hoog niveau dat opnieuw de hoogst haalbare kwalificatie, 4 sterren, werd toegewezen aan Collé.

Constante kwaliteit

Collé is door meerdere leveranciers beloont voor haar inspanningen richting de eindgebruiker. Palfinger platforms, fabrikant van autohoogwerkers, heeft Collé uitgeroepen tot ‘Best Business Partner 2012’. Een belangrijk punt binnen deze toekenning was de werkplaats van Collé en de kwalitatief zeer hoge service die Collé levert richting de eindgebruikers van Palfinger. De waardering van zowel Manitou als Palfinger is het bewijs van de constante kwaliteit die Collé levert.

Informatie: www.colle.eu

Reageren?