Succes Schoonmaak tekent contract Hogeschool Inholland

Succes Schoonmaak - Hogeschool InHolland

Sinds 1 april verzorgt Succes Schoonmaak de schoonmaakwerkzaamheden voor alle locaties van Hogeschool Inholland. Er is een meerjarig contract aangegaan naar aanleiding van een Europese aanbesteding.

Succes Schoonmaak leverde al schoonmaakdiensten voor de locaties Haarlem en Hoofddorp. In het verleden heeft Succes ook al de schoonmaak op de locaties Alkmaar, Diemen, Utrecht en Amstelveen verzorgd. Vanaf 2005 is Succes al dienstverlener van Hogeschool Inholland.

Economisch meest voordelige inschrijving

Tijdens de aanbestedingsprocedure is vanuit Hogeschool Inholland goed opgelet om tot een goede prijs- en kwaliteitsverhouding  te komen en gestuurd op een “economisch meest voordelige inschrijving”.

Kwaliteit, esthetische kenmerken, MVO en innovatie zijn naast de prijs enkele criteria waarop de kandidaten zijn beoordeeld. De overeenkomst is 16 mei jongstleden getekend door Nico Schokker, operationeel directeur (Succes) en Marcel Nollen, lid college van Bestuur (Inholland).

Op de foto: Verdere aanwezigen bij de ondertekening waren (op de foto staand van links naar rechts): Frank Molenaar, manager Inkoop (Inholland), Ben van der Sluijs, facilitair adviseur (Inholland), Gerard Veerman, financieel directeur (Succes) en Abbas Kiran, regiomanager (Succes).

Informatie: www.succesvolendam.nl

Reageren?