EW biedt relaties kijkje in de keuken van Papendal

EW - Relatie event Papendal

Donderdagmiddag 30 mei trakteerde EW Facility Services haar relaties op een kijkje in de keuken van Sportcentrum Papendal, thuisbasis van NOC*NSF en één van haar eerste opdrachtgevers.

Op de vraag hoe de Nederlandse topsporter vandaag de dag wordt gefaciliteerd werd gedurende deze middag een antwoord gegeven. De afsluiting vond plaats op Outdoor Gelderland, een paardensportevenement waar EW Facility Services als sponsor zorgdraagt voor de facilitaire diensten.

Bas Cornelissen

Het startsein van de middag werd gegeven door Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services. “Dat we hier al in 1992 begonnen met onze dienstverlening, de waardevolle relatie die hieruit is voortgekomen én de speciale rol die sport inneemt binnen onze organisatie, zo dragen wij het keurmerk Topsportvriendelijke Werkgever, maakt Papendal voor ons een bijzondere locatie”.

Hotel- en Sportcentrum Papendal

Daaropvolgend was het woord aan Jochem Schellens, directeur Hotel- en Sportcentrum Papendal. Mede onder zijn begeleiding maakte Sportcentrum Papendal de laatste jaren een bloei door, “op dit moment trainen er 300 atleten permanent op Papendal, bieden wij huisvesting aan 150 atleten en bezoeken nog eens 250 topsporters onze accommodaties drie keer per week”.

Doel van Schellens is het vinden van synergie tussen zowel het sportcentrum, het hotel als haar andere partners om van Papendal een unieke plek te maken voor alles wat met topsport te maken heeft.

Rondleiding sportaccommodaties

Een rondleiding langs de diverse sportaccommodaties was de volgende stap binnen het programma. De nieuwe Arnhemhal, die zich op bepaalde punten meet met de beste van Europa en het bijbehorende topsportrestaurant waren enkele van de onderdelen.

Erik te Velthuis, Manager Voeding, benadrukte de relatie die voeding heeft ten opzichte van topsport en de stappen die zij ondernemen om hiervoor bewustwording te creëren bij de topsporters. Ook konden de deelnemers zelf (top)sport ervaren, onder begeleiding van Gertjan van der Linden, Bondscoach Nederlands Rolstoelbasketbal, kregen de deelnemers de mogelijkheid om een rolstoelbasketbal clinic te volgen.

Afsluiting Outdoor Gelderland

De afsluiting vond plaats op het terrein van Outdoor Gelderland. Na een uitstap van acht jaar keerde dit paardensportevenement terug op het terrein van Papendal. EW Facility Services, van wie de sponsoring dateert uit de tijd dat het evenement plaatsvond op Papendal ziet dit als een positieve ontwikkeling.

Bas Cornelissen licht toe: “Dat Sportcentrum Papendal opnieuw het toneel biedt voor Outdoor Gelderland gaf ons de kans om ons relatie event op deze manier vorm te geven. Het is fantastisch dat wij onze relaties deze unieke beleving kunnen bieden. Als we hen met deze middag hebben geïnspireerd tot nieuwe ideeën voor hun eigen werkveld, is ons doel behaald”.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?