CSU en Agens sluiten SROI- samenwerking

CSU - Agens

Schoonmaakbedrijf CSU en Agens ondertekenden een overeenkomst om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te re-integreren en begeleiden naar een baan. Het is een van de vele social return initiatieven van CSU.

Agens bemiddelt werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt naar een arbeidsplek om van daar de positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Door een gericht loopbaanprogramma kan een startbaan uitgroeien tot een droombaan.

De coaching, opleidingen, trainingen en cursussen die Agens verzorgt, geven loopbaanontwikkeling een extra impuls, zodat duurzame relaties ontstaan.

Achterstand tot de arbeidsmarkt

Marco Gramser, directeur P&O van CSU is blij met de samenwerking: “Het inzetten van medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt vinden wij belangrijk en maakt al jaren deel uit van ons personeelsbeleid. Uit onderzoek blijkt dat ruim 10% van onze medewerkers ooit een afstand tot de arbeidsmarkt had. Dat zijn al gauw zo’n 500 medewerkers per jaar die zo’n kans krijgen! We willen dit aantal laten groeien en zijn blij dat Agens ons hiermee helpt.”

Op de foto: vlnr staand: Marc Christiaens (Agens), Loes Vinkenborg (CSU), vlnr zittend: Jan Kleberg (Agens), Marco Gramser (CSU)

Informatie: www.csu.nl

 

Reageren?